2009. április 22., szerda

ezmegaz

Namostaztán.
Mondanám, hogy belevágok a nyelvtanulásba, de ehelyett, belevágok a művészettörténetbe, mert most abból fogok vizsgázni hamarosan. Igen -igen. Nemsokára grafikus leszek hivatalosan is. Ha netán majd valaki tud egy jó kis állást, kint ahová mit ad isten ponnnt egy grafikust keresnek, illustrator, photoshop, és indesign mac-es ismeretekkel, hát legyen.. Jövök :) Na de komolyra véve a szót, én bizony szokásomhoz hível jól eltűntem már megint, és ma volt egy pár szabad percem, gondoltam gyorsan fel is megyek az au.netre. Jól is tettem. Több okból is kifolyólag:

EGY: Az egyik srác (számomra még ismeretlen) feltette a rapidshare-re az általa bedigitalizált IELTS anyagot, megoldókulcs-al, és hanganyaggal (még nem néztem bele, de ezúton is NAGYON hálás vagyok érte, és természetesen, mivel letöltöttem, (sajnos egy kivétellel) ha bárkinek kell, én is szívesen továbbítom lemez formájában. (elöbb megtanulok lemezt írni, mert azt nem tudok)

KETTŐ: Lesz au-s találkozó városligetben (gondolom megint sörsátor) 26.-án, szerintem most rendesen lesznek ott új arcok, és gondolom régiek is egy-kettő. Ha én odatolom a képemet, akkor egy régi - nagyon-nagggyon régi - biztosan lesz :)) De így legalább elmondhatom magamról, hogy az elmúlt 100 évben kijutók mindegyikét vagy így-vagy úgy, de ismerem :)))

Na szóval ezek a legfrissebb hírek, és ha letettem a vizsgát, akkor majd lesz valami.
Vagy nem.
De valami biztosan.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése