2010. február 22., hétfő

Új nap a nap alatt :)

Régen volt (már megint) a legutolsó bejegyzésem. Nem csoda, nagyon besűrűsödött az élet körülöttem. Valószínüleg mindig ezt írom, ha sokáig nem írok, de ez van.
Most sem magam miatt írok, hanem mert megígértem, hogy segítem egy barátnőm, és párja kijutását Új Zéland-ra. Remélem sikerrel fognak általam járni.
Ami miatt mennek, nos az igazából nem is fontos itt, de hasonló a barátnőm beállítottsága mint az enyém (nyilván ezért is a barátnőm :DDD ) 
A párja masszőr, ő pedig ápolónői, és kéz és lábápoló, műköröm építő szakmával bír, és kezdő angol nyelvtudással. A srác nyelvtudása.. hát nem tudom hol tart, de mivel már van külföldi tapasztalata, így azt gondolom, hogy nem gond náluk. 
Szóval indul a menet, kezdem.
Igazából olyan régen néztem utána bárminek, hogy most azt sem tudom hol kezdjem, így maradok a régi jól bevált - de megújult - ausztralia.net oldallal, azon belül is az Új Zéland topic-al. 
És hogy miért nem a saját kijutásunkat intézem..? Hát igen... Most még nem tudunk kimenni. Itt tart minket néhány olyan dolog ami miatt még nem tudunk tervezni kint. De remélem egyszer tényleg sikerül kijutni, és nem az örök tervezés szakaszában fogunk megöregedni :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése