A telefonszámaink DAY_0

Nos igen azok azonnal megszűntek, ahogy letettük a lábunkat kiwiföldére, merthogy így tartottuk praktikusnak, fizetni a felesleges roaming díjak helyett. 

Ajánlásra választottuk a SPARK szolgáltatót, és feltöltökártyát vettünk, magunknak és a gyerekeknek is, bár ebben most utólag nem vagyok biztos, hogy jó döntés volt, de passz, akkoris megvan.

Szóval mondom mennyi volt: 

Integettek a még beltéri reptéri shopban a vodafone-os lényok, kedvesen mosolyogva eloldalaztam mellettük, azzal a kínos szájcsücsöktartással amit utálok magamban, dehát a reflex az reflex, azt mondja a szájam sarka, aranyos vagy, de sajnos tutira nem téged választalak :D

Szóval átvergődtünk (nem voltunk kicsit sem fáradtak már) a SPARKOhoz, egy kedves láthatóan muszlim lány mindent elmagyarázott, megmutatta mi a számunk, mit választottunk pontosan, kifizettük, kicserélte a kártyát, és pukk, kész is voltunk.ú

Igen ennyi volt.

Nem kellett semmilyen "bizonyítsdbehogytevagyte" kártya, nem kellett aláírni semmit, nem kellett digitálisan sem aláírnunk semmit. Odamentél, fizettél, megkaptad, vagyis fordítva. Elöbb megkaptuk, aztán fizettünk.... majd távoztunk elégedetten. Igen, pontosan ennyi ott egy feltöltökártya. Nem tudjuk van e jobb kedvesebb ügyesebb többet adó szolgáltató, ez tény, de nekünk ez így egyelőre pont elég. Ja és bármikor átválthatjuk előfizetésesre.

Szóval akit érdekelnek az új számaink, az írjon a facen. Tzupp

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Gyerekek kijelentése magyarországról

Hoppá nem koalás. Kiwis.