Repjegymizéria

Gyorsan leírni nem lehet, mert elég sokminden történt, míg a foglalásunk a díj levonásával véglegessé vált.

Ma minden esetre szépen felhívtuk az ügyfélszolgálatot, ahol hosszas beszélgetés után közölték velünk, hiába az ő rendszerükben van a hiba, mégis törölniük kell a foglalásunkat, így ha csak drágább jegyet kapunk ugyanakkorra, az sajnos őket kicsit sem érdekli.

Mázlink volt, még voltak azonos árú jegyek ugyanarrra a járatra.  Ami azért volt fontos nekünk mert Jenőke uno és Jenőke primo (na nyugi nem ez a nevük, de maradjunk ennél innentől jó? :D) elég kiszámíthatatlan, hogy életük első repülőútját hogyan viselik, pláne, hogy mind a kettő ADHD-s. Hát igen, nem lesz egyszerű út, de amire ki akartam lukadni, a jegy egyetlen átszállással van a 2-3-4 helyett és budapesti indulású. Továbbá nem 45+h, hanem "csak" 23-24h ami meglehetősen kedvező egy erre a távra. 

Szöülban ugyan 3.5 órát fogunk pihenni, azt hiszem végigkostoljuk új függőségünk egyik részeként (koreai sorozatok jaja. jobbak mint gondoltuk) az egész étlepot felzabáljuk. Jó nyugi nem. De kimcsit, és Ttokpokki-t tutira eszem-eszünk. Mert kell. Mert milyenmár? Mit eszel? Ttokpokkit. :D Menő. 

Ja igen kószálnak a gondolataim: szóval múlt péntek reggel akartuk megvenni a jegyeket, aztán mégsem, de ez egy másik történet, és mikor még meg akartuk venni, valahogy az istennek nem vonta le az összeget a számláról, telefonálgatás, fél óra zene, majd nagynehezen kapcsolták a központot, ahol elmondták, hogy pont ma valami gubanc van a rendszerükkel. Meglepődtem? Nem. Miért? Mert velünk mindig de mindig történik valami. Nem tudom menniyre kéne ezt jelnek vennem, de nem vagyok hajlandó így gondolni rá. A cél az cél. Igenis a világ (egyik) legjobb oktatási rendszerében fognak tanulni Jenőkék, ha bele gebedünk is. 

Nahh vajon mit hagytam ki. Na valamit biztos, de most a lényeg: Március 11.-én felszállunk és elköszönünk, egy időre legalábbis biztosan mindentől amit eddig ismertünk, hogy 4 bőrönddel útrakeljünk az ismeretlenbe, ami mostanában nem kis lelki drámákat hoz-okoz nekünk és a körülöttünk élőknek. 



Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Gyerekek kijelentése magyarországról

A telefonszámaink DAY_0

Hoppá nem koalás. Kiwis.